IMG_7203

TSI piedāvā jaunu tālmācības studiju formātu Datorzinātnēs

Mūsu bakalaura programma DATORZINĀTNES tagad tiek piedāvāta inovatīvā tālmācības formātā – E-studijas (no angļu val. Blended Learning), apvienojot tālmācības studiju formāta elastību ar e-klātienes studiju priekšrocībām. Šī jaunā pieeja ļauj jums studēt sev ērtā laikā jebkurā pasaules malā, vienlaikus piedāvājot iespēju piedalīties tiešsaistes e-lekcijās ar pasniedzējiem un citiem studentiem.

Tālmācības studentiem bakalaura programmas ilgums ir 5 gadi, nodrošinot visaptverošu mācību programmu, kas izstrādāta, lai nodrošinātu studentus ar padziļinātām zināšanām un praktiskām prasmēm datorzinātņu jomā. Jaunajā studiju formātā, studiju maksa ir 1800 eiro gadā, sniedzot pieejamu un efektīvu veidu, kā apvienot ikdienas dzīvi ar studijām, vienlaikus veicinot savu profesionālo izaugsmi un karjeru tehnoloģiju nozarē.

E-studijas apvieno tradicionālās studijas augstskolā ar modernām tehnoloģijām, lai padarītu mācīšanos reāllaikā, kontekstuālu un saistošu. Integrējot tiešsaistes un klātienes elementus, jauktais mācību formāts veicina lielāku studentu mijiedarbību ar pasniedzējiem, kas pēc tālmācības studentu un absolventu atsauksmēm ir pietrūcis pašreizējā formātā. Studenti varēs turpināt baudīt ērtības, studējot no mājām vai jebkuras citas vietas, vienlaikus piedaloties nozīmīgās, praktiskās lekcijās, kas bagātinās zināšanas un prasmes.

Pievienojieties mūsu jaunajam tālmācības studiju formātam un veiciniet savu profesionālo izaugsmi IKT jomā, studējot TSI bakalaura programmu Datorzinātnes, kas ir 1. vietā starp Latvijas privātajām augstskolām datorzinātņu studiju jomā pēc darba devēju ieteikumiem.

contact us

raksti mums