coursera 1 year

TSI atzīmē veiksmīgu sadarbību ar Coursera

10. novembrī, TSI svin viena gada jubileju ar Coursera, globālu tiešsaistes mācību un karjeras attīstības platformu. Šis ir interesantu atklājumu, vērtīgu materiālu un izglītības procesa daudzveidības attīstības gads, ko augstu vērtē TSI studenti un mācībspēki.

TSI ir pirmā augstākās izglītības iestāde Latvijā, kas noslēgusi partnerības līgumu ar globālu tiešsaistes mācību platformu. Coursera sadarbojas ar vairāk nekā 275 vadošajām augstskolām un uzņēmumiem, lai nodrošinātu elastīgu, pieejamu, atbilstošu augstākai  kvalitātei, tiešsaistes mācību pieredzi visā pasaulē.

Šogad TSI studentiem bija pieejams plašs mācību iespēju klāsts, sākot no praktiskiem projektiem un kursiem, līdz profesionāliem sertifikātiem. Ar vairāk nekā 1607 stundām, vairāk nekā 2661 lekcijām un vairāk nekā 210 kursiem, TSI studenti ir ieguvuši vērtīgas prasmes un zināšanas, vienlaikus elastīgi īstenojot savu studiju pieredzi.

TSI mācībspēki ir veiksmīgi integrējuši Coursera saturu studentu apmācībās.

Coursera īso kursu integrēšana (piemēram, Python datu struktūru) ļauj mums uzlabot specifiskas studentu prasmes, kas nepieciešamas, lai sekmīgi absolvētu maģistra programmu, un padarītu izglītības procesu elastīgāku un personalizētāku,

tā TSI un Coursera sadarbības nozīmīgumu un vērtīgumu vērtē profesors, Dr. sc. ing. Dmitrijs Pavļuks, TSI maģistra programmas direktors un zinātniskā klastera vadītājs.

contact us

raksti mums