1724264819662

TSI apmāca Magnetic MRO tehniķus aviācijas likumdošanas jomā

Transporta un sakaru institūts (TSI) veiksmīgi aizvadījis ievadkursu aviācijas likumdošanas jomā uzņēmumam Magnetic MRO, kas darbojas gaisa kuģu apkopes un remonta sfērā, un, kura galvenais birojs atrodas Tallinā, Igaunijā. Šis kurss tika organizēts kā daļa no programmas “Zero to Hero”, kas izveidota starp TSI un Magnetic Group.

Kursa mērķis bija sniegt dalībniekiem stabilu izpratni par aviācijas likumiem EASA vidē. Kursa vadītājs Iyad Alomar, TSI bakalaura programmas Avioinženierija direktors un profesionālis ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi aviācijas nozarē un aviācijas apmācību jomā, komentē: “Šis kurss ir pirmais solis plašā izglītības procesā topošajiem Magnetic MRO gaisa kuģu tehniķiem. Galvenais mērķis ir nodrošināt šos tehniķus ar visām nepieciešamajām zināšanām un prasmēm, kas nepieciešamas EASA Part 66 licences iegūšanai.

Šī iniciatīva izceļ TSI un Magnetic MRO kopīgo apņemšanos attīstīt un apmācīt nozarei gatavus talantus, pārvarot plaisu starp akadēmisko izglītību un praktiskām prasmēm.

Magnetic MRO ir daļa no Magnetic Group, globāla līdera aviācijas produktu un pakalpojumu jomā, kas nodrošina nepārspējamu piekļuvi labākajiem aviācijas risinājumiem tirgū.

contact us

raksti mums