Galvena bilde

Sveicam 2024. gada absolventus!

Pagājušajā nedēļas nogalē mēs svinējām mūsu bakalaura un maģistra absolventu sasniegumus svinīgā izlaiduma ceremonijā.

Viens no nozīmīgākajiem ceremonijas notikumiem bija pirmo dubulto diplomu pasniegšana maģistra studiju programmā Aviācijas vadība, ko kopīgi piešķīra no TSI (Latvija) un UWE Bristol (Lielbritānija). Šis sasniegums iezīmē nozīmīgu soli mūsu akadēmiskajā sadarbībā un mūsu studentu karjeru attīstībā.

Izlaiduma ceremoniju ar savu klātbūtni pagodināja UWE Bristol koledžas vadītāja vietnieks Tods Burtons, pasniedzot pirmos kopīgos diplomus kopā ar TSI rektoru Juri Kanelu. T. Burtona kungam ir plaša pieredze produktu dizainā un akadēmiskajā vadībā,kam bija nozīmīga loma mūsu sadarbības uzsākšanā ar UWE Bristo universitātil. Viņa darbs, veidojot starptautiskas starpvalstu izglītības sadarbības ir ļoti vērtīgas gan augstskolai, gan mūsu studentiem.

Bijām priecīgi, ka mūsu absolventus sveica arī Alisa Serjogina, X-Infotech Atbalsta un ieviešanas nodaļas vadītāja un TSI absolvente. Divus no absolventiem Alisa īpaši apsveica ar pārsteiguma dāvanām par aktuālām bakalaura darbu tēmu izvēlēm un veiksmīgu aizstāvēšanu. Ceremonijā piedalījās arī Žanna Karelova, Mile Logistics Administratīvās daļas vadītāja.

Tāpat, šogad absolvēja rekordliels skaits bakalaura studiju programmas Uzņēmējdarbība un vadība absolventu, gandrīz uz pusi vairāk kā iepriekšējā gadā.

No sirds sveicam mūsu absolventus ar augstākās izglītības iegūšanu un jauna dzīves posma sākumu. Novēlam jums laimi, veselību un panākumus turpmākajā dzīvē un karjerā!

Un mēs vienmēr priecāsimies jūs redzēt jūsu Alma Mater!

Vairāk foto no izlaiduma pieejami šeit. Aktīvi līdz 11.08.2024.

contact us

raksti mums