maratons1

TSI piedalījās Rimi Rīgas maratonā 2024

Ar lepnumu dalāmies, ka mūsu personāls un studenti piedalījās Rimi Rīgas maratonā 2024. TSI komanda bija pārstāvēta trīs distancēs – 5 km, 21 km un DPD jūdze, kas ir kārtējais pierādījums mūsu apņēmībai atbalstīt veselīgu dzīvesveidu un komandas garu. Labākos rezultātus komandā uzstādīja mūsu Datorzinātņu bakalaura 4. un 5. kursa (neklātiene) studenti Iļja Tataurovs un Aleksejs Orlovs, kuri 5 km distanci veica 23 minūtēs un 8 sekundēs. 

Rimi Rīgas maratons ir viens no nozīmīgākajiem sporta pasākumiem Latvijā, un šogad piedalījās rekordliels skaits – 33 003 dalībnieku no 104 valstīm, kas ir gandrīz par 40 % vairāk nekā 2023. gadā.

Tā ir lieliska iespēja mūsu studentiem un personālam pārbaudīt savas spējas, atbalstīt vienam otru un izbaudīt unikālo masu sporta pasākuma atmosfēru.

Aicinām visus TSI studentus, personālu un draugus pievienoties mums nākamajos skrējienos. Neatkarīgi no jūsu sagatavotības līmeņa, piedalīšanās maratonā ir lielisks veids, kā uzlabot fizisko formu, palielināt motivāciju un veicināt vispārējo veselību.

Paldies visiem šī gada dalībniekiem – uz tikšanos nākamajā maratonā!

contact us

raksti mums