Untitled design (8)

Jauna TSI auditorija no partnera X Infotech

27. novembrī TSI tika atklāta renovēta datorklase. Telpas unikālo dizainu un renovāciju nodrošināja TSI ilggadējais stratēģiskais partneris – X Infotech – globāls programmatūras risinājumu nodrošinātājs digitālās identifikācijas dokumentu un viedkaršu izsniegšanai un pārbaudei. Jauns un moderns dizains tika izstrādāts, lai izveidotu mūsdienīgu tehnoloģisko telpu un atmosfēru topošo IT nozares speciālistu apmācībai.

X Infotech valdes loceklis Sergejs Jelisejevs komentēja sadarbības vēsturi ar TSI, mērķus un efektivitāti:

“TSI un X Infotech sadarbojas vairāk nekā 15 gadus. Kopā mēs bijām izstrādājuši veiksmīgu sadarbības programmu, kuras ietvaros sekmīgākiem un uz sasniegumiem orientētiem TSI studentiem mēs piedāvājām nodrošināt dalību un prakses vietas mūsu interesantākajos jauno tehnoloģiju izstrādes projektos, ļaujot veiksmīgi apvienot mācības ar praktisko zināšanu iegūšanu.

Šī sadarbība sākās vairākus gadus atpakaļ, kad uzņēmums tikai uzsāka savu darbību. Šodien mēs esam globāls uzņēmums, kura komandā ir vairāki TSI absolventi, un kādreizējie studenti šodien jau ir kļuvuši par izstrādes komandas balstu. Mēs viennozīmīgi turpināsim atbalstīt perspektīvākos studentus, dodot tiem iespēju mācīties ne tikai teoriju, bet uzreiz pielietot to praksē vienā no Latvijas labākiem IT uzņēmumiem.

Darbs X Infotech, tā ir starptautiska sadarbība – mēs strādājam 60 valstīs, katru gadu atverot tirgus jaunās valstīs. Tieši šogad atklājām sadarbību ar Saūda Arābiju un Angolu, sadarbība ar Zimbabvi tiek aktīvi koordinēta… Turklāt, notikumi no mūsu puses skar ne tikai privāto, bet arī valsts sektoru. Tie ir veiksmīgi, nopietni un globāli projekti, kuros iesaistītas interesantākās un jaunākās tehnoloģijas, piemēram, aplikācijas biometriskajai identifikācijai – seja, acs tīklene, balss… un runa ne tikai par cilvēkiem, bet arī par robotu, dronu identifikāciju… Jaunie speciālisti var tikai sapņot par tādiem projektiem!

Studenti, kas nāk pie mums no TSI, ir ārkārtīgi motivēti. Viņus var izcelt kā cilvēkus, kuri var un vēlas dzīvē daudz sasniegt un ir gatavi pielikt pūles, lai realizētu savu potenciālu. Šie cilvēki tiek ātri apmācīti darba procesā un ar TSI un X Infotech palīdzību kļūst vienkārši supermeni savā jomā.

Kad cilvēks ir motivēts un uzņemas atbildību, viņš aug, un līdz ar viņu aug arī viss mūsu uzņēmums. Mēs visi kopā mācāmies un augam, un esam ļoti priecīgi, ka ejam roku rokā ar TSI šajā attīstības plūsmā. Un tieši šī iemesla dēļ mēs plānojam turpināt sadarbību arī nākotnē.”

TSI pateicas savam ilggadējam partnerim X Infotech par unikālam iespējām, kas tiek sniegtas studentiem!

contact us

raksti mums