Students with rector

Sveicam ERASMUS+ BIP kursa studentus!

Erasmus+ programmas ietvaros, šonedēļ TSI telpās notiek jauktā tipa intensīvās programmas kurss (Blended Intensive programme – BIP).Studenti no Algebra University College(Horvatija), Estonian Aviation Academy(Igaunija), European Humanities University(Lietuva), Kaunas College of Technology (KTK)(Lietuva), TTK University of Applied Sciences (TTK)(Lietuva),WSG University in Bydgoszcz (Polija)un University of Zilina (Slovakija) TSI apgūst programmatūras projektu vadības kursu klātienē.

Laipni lūdzam TSI!

Jauktā tipa intensīvās programmas kursa studenti dalās savā pieredzē un vērtē to kā interesantu, efektīvu un jautru, kā arī dalās viedokļos un pārdomās par TSI augstskolu, programmatūras projektu vadības kursu un Latviju:

Es mācos jaunas lietas un izbaudu šeit esošo vidi. Iepriekš studēju citā Latvijas augstskolā, bet TSI komunikācija ar profesoriem un studiju process ir daudz labāks.

Šis kurss bija ļoti interesants. Man bija iespēja iegūt jaunu informāciju un arī pārbaudīt savas esošās zināšanas. Turklāt, visu laiku valdīja ļoti draudzīga atmosfēra, kā arī profesors bija lielisks!

Profesors, Ph.D. Mohammads Soltani ir lielisks pasniedzējs, un man īpaši patīk, ar kādu aizrautību viņš izturas pret savu darbu. Dienas paskrēja vēja spārniem, un nākotnē es noteikti vēlētos ilgāku laiku mācīties tieši TSI…

Man šis kurss šķita ļoti informatīvs, un man ļoti patika, ka vienas nedēļas ietvaros es varēju iedziļinātos vienā konkrētā mācību priekšmetā. Man ļoti patika iepazīt Rīgu, šeit ir ļoti jauki un mums bija ļoti jautri!

Šī bija pirmā reize, kad piedalījos studentu apmaiņas programmā, taču viss noritēja gludi, satiku jaunus cilvēkus, uzzināju ko jaunu un apmeklēju skaisto Rīgu.

TSI ir izcila izglītības iestāde, kas apvieno mūsdienu jaunās pasaules idejas un mācību metodes, apvienojot tās ar tradīcijām. Jau no pirmās dienas mēs jutāmies gaidīti un laipni lūgti. Šeit visi ir draudzīgi un izpalīdzīgi, viss personāls! Kopumā tā bija lieliska pieredze, ko iesaku studentiem, kuri vēlas studēt TSI nākotnē!

contact us

raksti mums