Galvena bilde

TSI 25. gadu jubilejas svinību atskats un foto

Transporta un sakaru institūts (TSI) pavisam nesen svinēja savu 25. gadadienu, organizējot svinības, kurās piedalījās viesi no 25 valstīm, tostarp pārstāvji no ministrijām, vēstniecībām, Latvijas un starptautisko partneru universitātēm, kā arī biznesa partneri un absolventi, kas šobrīd ir mūsu sadarbības partneri un jauno talantu atbalstītāji, kā arī TSI darbinieki, akadēmiskais un administratīvais personāls.

Pasākumā tika saņemti neskaitāmi apsveikumi un novēlējumi gan klātienē, gan elektroniski no tiem, kuri nevarēja būt kopā ar mums šajā īpašajā dienā. Svinīgo daļu ar sveicieniem atklāja Satiksmes ministrs Kaspars Briškens, kurš pasniedza Satiksmes ministrijas atzinības rakstus TSI valdes priekšsēdētājai, profesorei Irinai Jackivai, un maģistra programmas “Datorinženierija un elektronika” direktoram, profesoram Aleksandram Grakovskim. Sadarbības partneri no UWE Bristol (Lielbritānija) īpaši izcēla dubultā diploma programmu panākumus, un kā apliecinājumu šai izcilajai sadarbībai, goda balva tika pasniegta TSI prorektoram akadēmiskajā un zinātniskajā darbā, profesoram Mihailam Savrasovam.

Kā īpašu mirkli svinību laikā vēlamies izcelt goda balvas pasniegšanu TSI dibinātājam, pirmajam prezidentam, profesoram habilitētajam inženierzinātņu doktoram Igoram Kabaškinam, kurš sniedzis neatsveramu ieguldījumu augstskolas attīstībā un vairāk nekā 10 000 studentu izglītošanai.

Tāpat tika sveikts Zinātnes doktora grāda ieguvējs Aleksandrs Kotļars, TSI bakalaura programmas “Transporta un biznesa loģistika” direktors, saņemot doktora diplomu.

Pēc oficiālās daļas sekoja svinīgais “L’elegant pikniks” TSI iekšpagalmā, kas apvienoja tīklošanas iespējas, gardas uzkodas un aizraujošas svinības!

Vēlamies teikt sirsnīgu paldies visiem viesiem, kuri piedalījās TSI 25. gadadienas svinībās. Jūsu klātbūtne un atbalsts radīja neaizmirstamu atmosfēru šajos īpašajos svētkos, un mēs esam lepni, ka varam dalīties tajā ar visiem, kas veido TSI kopienu.

Paldies, ka esat daļa no TSI stāsta!

Vairāk bildes no jubilejas pasākuma pieejamas ŠEIT.
Aktīvas līdz 15.11.2024.

contact us

raksti mums