8

Cienījamie Transporta un sakaru institūta kolēģi, studenti un absolventi!

Vēlos izmantot šo iespēju, lai sirsnīgi pateiktos par Jūsu pastāvīgo atbalstu daudzu gadu garumā, par Jūsu lojalitāti un mīlestību pret to, ko jūs darāt mūsu dzimtā TSI labā.

Mūsu sirdīs vienmēr paliks visi, kas mums palīdzēja, kas veidoja šo institūtu un to attīstīja,  kas bija kopā ar mums, bet kuru pašlaik diemžēl vairs nav starp mums.

Cienījamie partneri!

TSI plašais sadarbības partneru tīkls rada daudzveidīgu vidi, kas paver zināšanu apmaiņai jaunas perspektīvas un kultūras uztveres iespējas. Tieši tas padara TSI un tās programmas tik unikālas. Mēs patiesi augstu vērtējam mūsu veiksmīgo sadarbību un ceram uz tās turpmāku stiprināšanu ne tikai abpusēja labuma vārdā, bet lai kopumā veicinātu mūsu brīnišķīgās valsts – Latvijas attīstību, un visas Eiropas sabiedrības labklājību un intelektuālo attīstību.

TSI ir patiesi starptautiska augstskola, kurā studē studenti no vairāk nekā 40 valstīm  un strādā  izcili mācībspēki, pētnieki un administratīvais personāls no dažādām valstīm. Tieši tas padara TSI  par īpašu akadēmiskajā vidē.

TSI – man nav tikai augstskola. Mana darbavietas  adrese nav mainījusies kopš 1982. gada, un tas ir mans prieks, mana dzīve…TSI – tās ir mājas, kur mācībspēki un studenti var strādāt un mācīties dinamiskā, starptautiskā un intelektuālā vidē. Man ir tā absolūtā privilēģija būt par TSI profesori un valdes priekšsēdētāju, un es kopīgi ar visiem saviem kolēģiem strādāju pie tā, lai veidotu mūsu TSI  vislabāko iespējamo nākotni.   

Lai ikviens šodien izjūt prieku par paveikto un ticību turpmākajiem sasniegumiem!

Turpināsim kopīgi veidot mūsu nākotni!

Dziļā pateicībā, TSI Valdes priekšsēdētāja, profesore Irina Jackiva.

contact us

raksti mums