TSI 25

Svinam 25 izcilības gadus!

Šodien, 6. septembrī, mēs svinīgi atzīmējam nozīmīgu attīstības punktu Transporta un sakaru institūta (TSI) vēsturē – 25. gadu jubileju. Šajā ceturtdaļgadsimtā augstskola ir attīstījusies no sarežģītiem pirmsākumiem līdz vadošai akadēmiskai un pētnieciskai institūcijai, kas pazīstama ar unikālām studiju programmām, moderniem pētījumiem un starptautisko sadarbību. Atskatoties uz noieto ceļu, ir skaidrs, ka mūsu apņemšanās sasniegt akadēmisko izcilību un tehnoloģisko attīstību ir nostiprinājusi TSI kā vienu no labākajām privātajām tehniskajām augstskolām Latvijā un visā Baltijas reģionā.

Mēs ne tikai atskatāmies uz mūsu līdzšinējiem sasniegumiem, bet arī ar aizrautību raugāmies nākotnē. Jauno laboratoriju izveide, nozīmīgu starptautisko sadarbību paplašināšanās un TSI augstie sasniegumi pasaules reitingos ir tikai sākums inovāciju un panākumu ērai mūsu studentiem, mācībspēkiem un partneriem.

Sirsnīgi sveicu visu Transporta un sakaru institūta kolektīvu ar šo nozīmīgo jubileju – 25. augstskolas pastāvēšanas gadiem! Paldies visiem pasniedzējiem, darbiniekiem un studentiem, kuru ieguldījums ir padarījis TSI par tādu, kāds tas ir šodien – aktīvu, radošu un ar skatu nākotnē.

Lai veiksme turpina mūs visus pavadīt, un lai katra nākamā jubileja iezīmējas ar vēl lielākiem panākumiem un un neizsīkstošu jaunrades garu!

Ar patiesu cieņu!

Ph.D.sc.pol. Juris Kanels
Rektors, valdes loceklis

Sakām vissirsnīgāko paldies ikvienam, kurš ir bijis daļa no šī neaizmirstamā ceļojuma. No mūsu aizrautīgajiem mācībspēkiem un darbiniekiem, līdz mūsu ambiciozajiem studentiem, absolventiem un atbalstošajiem partneriem – jūsu ieguldījums ir bijis ļoti svarīgs Transporta un sakaru institūta izaugsmē.

Paldies par 25 izcilības gadiem, un vēl daudziem jauniem inovāciju un izaugsmes gadiem turpmāk!

contact us

raksti mums