9862e478-ac53-4a4f-8cb1-d4e4cb500392

Apsveicam ar veiksmīgi aizstēvētu promocijas darbu doktorantūrā!

Sirsnīgi sveicam TSI Inženierzinātņu fakultātes docentu Adham El Menshawy (Ēģipte) ar veiksmīgi aizstāvētu disertāciju. Viņa pētījums ar nosaukumu ‘Gāzturbīnu dzinēju veiktspējas uzlabošanas izpēte, optimizējot turbīnu lāpstiņu dzesēšanas kanālu dizainu’’ ir ievērojams ieguldījums gāzturbīnu tehnoloģiju turpmākā attīstībā.

A. El Menshawy darbs koncentrējas uz turbīnu lāpstiņu dzesēšanas kanālu dizaina optimizāciju, kas ir būtiski, lai uzturētu drošas darbības temperatūras un pagarinātu šo svarīgo dzinēju komponentu kalpošanas laiku. Viņa pētījumā ir arī ietverta plaša CF6 dzinēju analīze B747 lidmašīnās, kas sniedz vērtīgu ieskatu dzinēja veiktspējā un nolietojuma procesā. Papildus tam viņš izstrādāja dažāda veida inovatīvus dzesēšanas kanālu dizainus, kas parādīja uzlabotu siltuma pārnesi un samazinātu vilkmes spēku.

Šobrīd 78,9% TSI mācībspēku ir ar doktora grādu, un mēs esam ārkārtīgi lepni, ka A. El Menshawy’s ir pievienojies viņu pulkam. 

Šis sasniegums izceļ viņa profesionālo pieredzi un apņemšanos vienmēr turpināt attīstīties, sniedzot nozīmīgu ieguldījumu gāzturbīnu inženierijas attīstības nākotnē. Mēs ar lepnumu svinam šo izcilo panākumu un ar nepacietību gaidām viņa turpmāko ietekmi nozares attīstībā.

Apsveicam Adham Elmenshawy ar augsto sasniegumu! Jūsu panākumi ir iedvesmas avots mums visiem.

contact us

raksti mums