2lv

TSI 25 gadu jubilejas īpašais piedāvājums

Par godu TSI 25 gadu jubilejai, esam sagatavojuši īpašu piedāvājumu studijām! Piedāvājam 25% atlaidi studiju maksai pirmajam studiju gadam, visos studiju līmeņos. Piedāvājums ir spēkā ierobežotu laiku visiem jaunajiem studentiem, kuri iesniedz dokumentus studijām 2024/2025 mācību gadam.

Lai saņemtu šo īpašo atlaidi, vienkārši sekojiet šiem soļiem:

  1. Iesniedziet savu pieteikumu un augšupielādējiet dokumentus par iepriekš iegūto izglītību TSI uzņemšanas portālā admission.tsi.lv vai apmeklējiet mūs klātienē TSI, Lauvas ielā 2, Rīgā, no 2024. gada 12. līdz 26. jūlijam.
  2. Parakstiet studiju līgumu un veiciet studiju maksas maksājumu līdz 2024. gada 6. augustam.

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju uzsākt studijas labākajā privātajā tehniskajā augstskolā Latvijā! Piesakieties tagad un izbaudiet priekšrocības, ko sniedz 25% atlaide studijām pirmajam studiju gadam!

Lai iegūtu vairāk informācijas par mūsu studiju programmām un uzņemšanas prasībām, lūdzu, apmeklējiet mūsu mājaslapu vai sazinieties ar mūsu uzņemšanas komandu, kura ar prieku atbildēs uz jūsu jautājumiem par studijām TSI!

Sapņo, dari, piepildi kopā ar TSI!

* Šis piedāvājums ir pieejams tikai ES, EEZ un Ukrainas iedzīvotājiem.   Dubultā diploma studijām ar UWE Bristol tiek piemērota 1200 € atlaide

contact us

raksti mums