1719926213867

TSI un Magnetic MRO stratēģiskā sadarbība aviācijas speciālistu izglītības jomā

Transporta un sakaru institūts (TSI) ir noslēdzis stratēģisku sadarbību ar Magnetic MRO, strauji augošu starptautisku aviācijas uzņēmumu no Igaunijas, un Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences (EEK Mainor). Šī partnerība vērsta uz aviācijas tehniķu izglītības programmas izstrādi, kas izveidota, lai risinātu aviācijas nozares darbaspēka nepieciešamības jautājumus.

Šī stratēģiskā sadarbība ir proaktīvs solis, lai risinātu pašreizējos darbaspēka problēmas aviācijas nozarē,” komentē Jan Kotka, Magnetic MRO operatīvais direktors. TSI šajā partnerībā spēlēs būtisku lomu, pievēršot uzmanību specifiskiem jautājumiem par aviāciju, izmantojot savu plašo pieredzi un ekspertīzi šajā jomā. Sadarbība apvienos TSI akadēmisko spēku ar Magnetic MRO praktisko pieredzi un EEK Mainor programmas strukturēšanas spēju.

Pēc absolvēšanas studentiem būs iespēja saņemt divus bakalaura grādus – gan no TSI, gan no EEK Mainor. Šī iniciatīva ir daļa no Magnetic Academy pastāvīgajiem centieniem apmācīt līdz pat 100 jauniem aviācijas tehniķiem nākamajos gados. Programmu plānots atvērt 2025./2026. studiju gadā un tās mērķis ir sagatavot nākamās paaudzes augsti kvalificētus aviācijas tehniķus veiksmīgai darbībai šajā dinamiskajā nozarē.

contact us

raksti mums