Ideahub awards
11:00
30
Nov

iDEAHUB prezentācijas pasākums un apbalvošana

30. novembrī, “Tech Industry 2023” izstādes ietvaros notiks iDEAHUB, TSI inovāciju un uzņēmējdarbības centra, finālprezentācijas pasākums.

iDEAHUB ietvaros, jaunieši veidoja inovatīvus risinājumus aktuālajām sabiedrības, vides vai biznesa problēmam un 30. novembrī, jauniešu komandas uzstāsies ar saviem start- up jeb jaunuzņēmumu prezentācijām, kā arī trīs augstāk novērtētās komandas tiks apbalvotas ar 5000, 3000 un 1000 eiro inovāciju stipendijām.

iDEAHUB projekta gaitā, jauniešiem bija iespēja saņemt finansējumu līdz 11 000 eiro sava projekta idejas attīstīšanai un, katrs students sešu mēnešu garumā saņēma stipendiju. Jaunieši apmeklēja dažādus seminārus un darbnīcas, kā arī vienlaikus cīnijās par galvenajām naudas balvām.

TSI aicina tevi apmeklēt iDEAHUB projektu prezentācijas un apbalvošanas pasākumu, kur būs iespēja uzzināt par studentu radītiem inovatīviem projektiem, tādos virzienos kā viedie risinājumi, zaļā enerģija, dzīves kvalitātes uzlabošana un citām sabiedrībā aktualām tēmām.

Kur: “Tech Industry 2023”, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, 2. Stāvā
Kad: 30. novembrī (plkst. 11:00 – prezentācijas; plkst. 13:20 – apbalvošana)

iDEAHUB projekta ietvaros studenti praktiski cenšas risināt tehniskas problēmas un saskatīt tajās biznesa potenciālu, tas būtiski maina mācīšanās motivāciju, jēgu un pielietojumu.

iDEAHUB vadītājs, Jānis Volberts

Oficiālā preses relīze medijiem un partneriem atrodama šeit.

Studentu inovatīvu projektu prezentēšana starptautiskajā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas un jauno tehnoloģiju izstādē “Tech Industry” ir saistoša visām pusēm – studentiem, nozarei un uzņēmumiem. Šāda veida iekļaujoša sadarbība veicina inovācijas attīstību un sniedz iespējas jauniem talantiem iegūt atbalstu un atzinību savā jomā.

iDEAHUB projekts tiek īstenots Eiropas Reģionālas attīstības fonda projekta “Transporta un sakaru institūta inovāciju granti studentiem” / iDEAHUB (Nr.1.1.1.3/21/A/006) ietvaros.

contact us

raksti mums