#ErasmusDays

erasmusdays

Šonedēļ visā Eiropā tika svinētas Erasmus+ dienas, atzīmējot programmas ietekmi uz izglītību un sabiedrību vairāk nekā 35 gadu posmā.

TSI ar lepnumu atbalsta un īsteno Erasmus+ projektus, studentu un mācībspēku apmaiņu studiju procesā, jo ticam viedokļu daudzveidībai un pieredzes apmaiņas nozīmei izglītības jomā. Kopš 2005. gada mūsu augstskola ir daļa no Erasmus+ kopienas, un katru gadu TSI un starptautiskiem studentiem sniedzam iespēju gūt pozitīvu multikulturālu pieredzi ar izglītojošu pieredzi – lekcijām, darbnīcām un pasākumiem.

Papildus dalībai Erasmus+ 1. līmeņa pamatprojektā: “Individuālu mācību mobilitāte” projektos, TSI piedalās arī Erasmus+ 2. līmeņa pamatprojektā: “Organizāciju un iestāžu sadarbība”.

Pašreizējais projekts “Ecosystem for European Education Mobility as a Service: Model with Portal Demo” ir projekts, ko īsteno 5 Eiropas universitāšu konsorcijs: TSI Transporta un sakaru institūts (Latvija) – projekta līderis, Joanninas Universitāte (Grieķija) , Mursijas Universitāte (Spānija), Ālenas Universitāte (Vācija), Lodzas Universitāte (Polija).

Sveicam katru Erasmus+ kopienas dalībnieku un ar nepacietību gaidām jaunas iespējas un sadarbības no starptautiskās pieredzes apmaiņas programmas!

contact us

raksti mums